Rendőrt hívtak a balhézó Gáspár Győzőre egy közlekedési baleset után. Ezt mindenkinek látnia, hallania kell:



Szerda délután baleset történt Budapesten, a Keleti pályaudvar környékén. A Blikk információi szerint a BKK 133E járata ütközött egy személyautóval. A lap úgy tudja, a baleset egyik érintettje barátját, Gáspár Győzőt hívta segítségül. A közelmúltban Fidesz- taggá avatott Győzike aztán el is lopta a show-t a karambolozó felek elől, és rendőrt hívtak rá.Egy szemtanú szerint ott voltak egy napilap újságírói is, akik meg akarták interjúvolni Győzikét. A showman azonban annyira kiborult ezen, hogy a helyszínen lévők állítása szerint kitépte a riporter kezéből a telefont, és zsebre tette azt.
Győzike még a rendőrség kiérkezése előtt távozott a helyszínről. Gáspár Győzőt a Blikk telefonon utolérte, elmondása szerint így zajlottak az események: "Az egyik barátommal mentünk volna konditerembe, de a barátomba belement a busz, én meg félreálltam. Kijött a sajtó, minthogyha embert öltünk volna… Értem, hogy engem akartak elővenni, mert én közszereplő vagyok, de nem én tettem, nem én voltam, nem én vezettem, én később értem oda. Miért kellett ezt ennyire felfújni?
Már az is baj, ha az ember segíteni akar a másikon?” Győzike szerint az újságírók a barátját letámadták, és kihívták a tévéseket. Szerinte nevetséges állítás, hogy bárkit meglökött volna, és a telefont sem vette el. “Belemászott a számba, és mondtam nekik, hogy ne kamerázzanak! Mi köze a magyar médiának ahhoz, hogy segíteni akarok a barátomon? Miért találnak ki hülyeségeket?” – emlékezett vissza a történtekre Gáspár Győző. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal