RENDKÍVÜLI! Újabb rendkívüli bejelentések jöttek pár perce!! Ekkora a baj?! Orbán Viktor rossz híreket közölt, MUTATJUK a részleteket:



RENDKÍVÜLI! Újabb rendkívüli bejelentések. Orbán Viktor rossz híreket közölt, MUTATJUK a részleteket: Orbán Viktor miniszterelnök évindító kormányülésen vett részt, amiről be is számolt Facebook-oldalán. "A veszélyek korába léptünk" - kezdte bejegyzését a közösségi oldalán a miniszterelnök. Orbán Viktor a posztban kifejtette azt is,hogy a járvány után a háborúval és a nyomában járó gazdasági- és energiaválsággal kell megküzdenünk. A nagy céljainkat azonban ebben a helyzetben sem adjuk fel:
Rezsivédelmi költségvetést fogadtunk el, megvédjük a családokat és elkerüljük az európai recessziót. Holnap jönnek a bejelentések: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő 2023. január 12-én 10:00-kor sajtótájékoztatót tart - olvasható a Miniszterelnökség közleményében. Az eseményről percről percre tudósítunk. - Blikk.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal