RENDKÍVÜLI ⚠️⚠️ Az egész világot megrázó hatalmas katasztrófa történt Kijevben! Ezt lehetetlen feldolgozni...! MUTATJUK A RÉSZLETEKET:Nem rég érkezett a hír, ami szinte mindenkit megrázott! Hatalmas katasztrófa történt Kijevben: Helikopter zuhant le egy óvoda közelében a Kijev elővárosának számító Brovaiban – jelentette az ukrán hírszolgálat. Olekszij Kuleba, Kijev kormányzójának közlése szerint Brovai városában egy óvoda és egy lakóépület közelében lezuhant egy helikopter. A tragédia idején az óvodában gyerekek és az intézmény dolgozói tartózkodtak. Ezután mindenkit evakuáltak. Vannak áldozatok. Mentők, rendőrök és tűzoltók dolgoznak a baleset helyszínén. Eddig 16 halottról és 22 sérültről, köztük 10 gyermekről adtak hírt.
A rendőrség jelentése szerint a brovari helikopter-szerencsétlenségben az ukrán belügyminiszter, a helyettese és egy államtitkár is életét vesztette. A Suspilne állami műsorszolgáltató a rendőrség tisztviselőit idézve arról számolt be a helikopter fedélzetén voltak, és az áldozatok között vannak az ukrán belügyminisztérium tisztviselői is. Ukrán médiaforrások szerint az áldozatok között van Gyenyisz Monasztirszkij ukrán belügyminiszter és helyettese, Jevhen Jenin is, valamint a minisztérium államtitkára, Jurij Lubkovics is. 
Ihor Klimenko, Ukrajna nemzeti rendőrségének vezetője megerősítette a híreket: „A repülőgép-szerencsétlenség következtében meghalt a belügyminisztérium vezetősége: a miniszter, az első miniszterhelyettes és az államtitkár. Összesen 16 ember haláláról tudunk, köztük 2 gyermekről. Közülük 9-en voltak a forgószárnyas fedélzetén. A 22 áldozat kórházban van, köztük 10 gyermek. Minden szakszolgálat a helyszínen dolgozik. A helyszín vizsgálata folyamatban van – írta a rendőrség vezetője. Blikk.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal