Palik László lett Magyarország hatodik legszebb férfija! Elismerésre méltó, amit művelt magával! – NÉZD MEG A FOTÓT!Egy rangos online szépségversenyen hozta el a dobogó hatogik helyét , képernyőkön a mai napig szereplő Palik László. Olyan szépségeket utasított maga mögé, mint ,Kucsera Gábor,Puskás Peti,Járai Márk ! Toronymagasan hatodik lett az " Online szépségverseny a Magyar szépségekhez " című versenyen Palik László. Megkerestük Palik Lászlót is, de választ nem kaptunk sajnos, pedig érdekelt volna minket, hogy mi a titka, hogy tudta megnyerni ezt a rangos versenyt.
Palik László számára az egyik legfontosabb dolog, ami nem maradhat ki a napi rutinjából, az a sport. Az Exatlon Hungary műsorvezetője rendszeresen mozog Dominikán is: fut, evez, vagy éppen súlyokkal edz. Emellett pedig az étkezésére is nagyon odafigyel, zöldségen és gyümölcsön él.Palik László életében nagyon fontos szerepe van a sportnak és az egészséges étkezésnek. Nem telhet el nap edzés nélkül: „A sport az életem része, mindennap mozgok és ez nincs másképp Dominikán sem. Minden élethelyzetben, minden helyszínen megoldható, hogy az ember mozogjon, hiszen például futni bárhol lehet, vagy épp elvégezni pár tornagyakorlatot. Az Exatlon Hungary forgatása alatt is egy óra mozgás a napi rutinom része, e nélkül nem telhet el nap.
Ilyenkor általában vagy futok vagy az evezőgépet nyúzom vagy súlyzós edzéseket végzek, és így változatos tud lenni a mozgás” – kezdte a Borsnak Palik László, majd hozzátette: nem csak a mozgásra figyel ennyire, hanem arra is, hogy mit eszik. Egy jó ideje ugyanis csak zöldségeken és gyümölcsökön él. Már több, mint egy évtizede lényegében én csak gyümölcsöt és zöldséget eszem. Szóval engem nem igazán befolyásol táplálkozási szempontból az, hogy éppen hol vagyok, hol élek„ – fogalmazott az Exatlon műsorvezetője. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal