Nagy a baj, Nagy Feró a napokban megírta a végrendeletét. Mesés vagyonáról rendelkezett.. Döbbenet mi áll benne!! Aki egyszer ezt megörökli, az..



Az ország csótánya, Nagy Feró már a 77. születésnapját ünnepli, a nyugdíj azonban meg sem fordul a fejében: négy unokája elég fiatalon tartja. Nagy Feró a Borsnak nyilatkozott a születésnapjáról és a mindennapjairól: mint mondja, egyáltalán nem bánja, hogy kevés a szabadideje, bár ha több lenne, nem okozna neki problémát, hogy mivel töltse. Az énekes egy-két órát szívesen eltöltene otthon vagy esetleg játszana a kutyáival. Mégis azt mondom, inkább dolgozom, minthogy ne legyen érdeklődés irántam. Szerencsére nyáron sokat utazunk a zenekarral, nekünk az felér egy pihenéssel, csaknem egy nyaralással.
A forgatásoknak jelenleg vége, de mindig van helyette más. Otthon is rengeteget feladat vár rám, jön a tavasz, ilyenkor az udvaron bőven akad munka, amint van egy kis szabadidőm, persze csinálom. Nem tudom, mit gondoljak, hála istennek vagy sajnos, de kevés időm van, bőven vannak felkéréseim, aminek örömmel teszek eleget. Kevesen tudják, de vasárnaponként a Királyi Rádiónál vezetek műsort, nincs egyetlen unalmas pillanatom sem – magyarázta a lapnak, hozzátéve, hogy hiába 77 éves, még nagyon jó erőben van, ugyanolyan dinamikus és fitt, mint eddig. Állítása szerint ez egyrészt a Jóistennek köszönhető, másrészt azonban ő is mindent megtesz annak érdekében, hogy ne legyen ,,egy fáradt, vén, öreg bácsi". Feró a Bors kérdésére azt is elárulta, hogy számára is fontosak a szerettei, a családja, ezért semmiképpen sem szeretne kellemetlenségeket hátrahagyni, ha eltávozik, ezért már meg is tette a szükséges előkészületek.
,,Az embernek komolyan kell venni mindent, és kötelessége gondoskodni a családjáról, így nekem is megfordult a fejemben a végrendelet. Nálunk azonban ennek az elintézését végül nem én vettem a kezembe, hanem a feleségem, de nekem ez tökéletesen megfelel. Elosztottuk, amink van, nekem az a fontos, hogy mindenki egyformán járjon majd jól, ha eljön az ideje. Persze nem nagy örökségről van szó! Van egy házam és két kutyám" – mesélte nevetve. A zenésznek fél évvel ezelőtt született meg a legkisebb, negyedik unokája, és szilárdan állítja, az a legnagyobb boldogság az életében, ha velük töltheti az időt. - Bors.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal