Most érkezett a drámai hír! Tóth Gabi össze­om­lott: Men­tőt hív­tak hozzá



A szó­ki­mondó éne­kesnő éle­té­nek talán leg­ke­mé­nyebb idő­sza­ká­ról val­lott. Tóth Verát és testvérét, Tóth Gabit is egy tehetségkutatóból ismerhette meg az egész ország. Pillanatok alatt népszerűvé váltak. A túl gyorsan jött siker árnyoldalát bizony ők is megtapasztalták. Hosszú hónapokon keresztül szenvedtek pszichés problémáktól,írja a ripost. "Huszonhat éves koromban kezdődött. Kiégésszindrómát diagnosztizált nálam a pszichológus. Annyit pörögtem, hogy aztán egyik napról a másikra elszemélytelenedtem magamtól. Nem volt sem nappal-, sem éjjelérzésem.
Szorongásos tüneteim voltak. Nem akartam önismeretet gyakorolni, sem szembenézni a problémákkal - magyarázta Vera, aki majd egy éven keresztül küzdött pszichés betegségével. "Akkor akaratgyenge, csúnya, duci lánynak láttam magam, aki viszont szeretne bájos lenni. Ekkor jött a felismerés és a betegség, ami tizenhárom hónapig tartott" - magyarázta az énekesnő Lovász Lászlónak a Viasat3 Lakástalkshow című műsorában. Vera bevallotta, családja támogatása nélkül aligha tudta volna legyőzni betegségét. Testvére, Tóth Gabi is rengeteget segített neki, aki érzékenysége révén olyannyira átérezte nővére gondjait, hogy később ő is összeomlott.
"Annyira érzékeny és empatikus vagyok, hogy átvettem ezt a betegséget is. Egy fellépésről jöttünk haza, és egy nagyon erős pánikrohamot kaptam. Mentőt kellett hívni az út szélére. Nem kaptam levegőt, szívdobogásom volt és szúrt a mellkasom. Úgy éreztem, hogy meg fogok halni - emlékezett vissza Gabi, aki azt is bevallotta,a kisebb testvéri viták ellenére most nagyon jó a viszonyuk. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal