MOST érkezett! Rendkívüli ÚJ fejlemény! Kiderült, mit rögzített a biztonsági kamera Babicsek Bernát halálának estéjén! EZ mindent megváltoztat! Ebbe halt bele a fiatal Művészünk: - Nyugodjon Békében!



A Babicsek család úgy érzi, hiába telt el rengeteg idő, mióta fiuk, Bernát máig nem tisztázott okok miatt a halálát lelte az otthonában. Egy éve folyik a nyomozás, és még mindig rengeteg a kérdés az ügyben. A színész édesanyja elkeseredésében a segítségünket kérte. Kész agyrém az egész! Amikor bejelzett a riasztó Bernát házában, kijöttek a biztonsági cégtől, és azt állítják: nem találtak semmilyen rendkívülit. A felvételeken viszont látni, hogy közel sem ment a házhoz, csak a betörés nyomát kereste. Holott áramkimaradást jelzett a riasztó. A rendszer akkumulátorra kapcsolt, ezért irányították oda az intézkedőt – mesélte a Borsnak Babicsek Bernát édesanyja.
Állítólag hallották, hogy a tulaj bent horkol… de ezt hogyan lehetne kintről hallani, kérdem én? Az ablakok nem voltak nyitva. Tisztán látszik: nemtörődöm módon jártak el a helyszínen. Ezek tények: Vártak egy kicsit, és eltűntek, mint aki jól végezte dolgát. De ha jól végezte volna, talán ma is élne a fiam! – zokogott a telefonban a gyászoló édesanya, aki ma is mindennap megemlékszik fiáról, és képtelen elfogadni, hogy nincs felelőse az ügynek. Hibát, hibára halmoztak: Márta néni azt mondja: tovább harcolnak azért, hogy kiderüljön az igazság. Hibát hibára halmoztak aznap, mert nem ellenőrizték a házat tüzetesen.
Be kellett volna hatolniuk az épületbe, akkor talán még időben odaértek volna, és Bernát élne. Még nem ért véget a nyomozás, ez igaz. Bernátot sem hozza vissza semmi, ez is így van. De ha azzal, hogy nem hagyjuk annyiban a történteket és ezzel egy másik ember életét megmentjük, akkor már megérte! – jelentette ki eltökélten az édesanya, aki hozzátette: annak örül anyaként, hogy ennyien emlékeznek még gyermekére, hiszen rengeteg mécsest, gyertyát és virágot talál mindig a sírnál. Forrás: Bors.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal