Megvan, ki lesz Árpa Attila után a következő Nagy Ő 😍 A legsármosabb magyar pasas, akit minden nő szeretne magának 🥰 A milliárdos Jákob Zoli, akinek négy ferrari áll a garázsábanVége a találgatásoknak! A Blikk úgy értesült, hogy idén Jákob Zoltán, Magyarország 37. leggazdagabb embere lesz a Nagy Ő. A párkereső műsor történetében most először nem egy sztár, hanem egy ismert, vagyonos üzletember keresi majd az igazit. Kell nála jobb parti? Hetek óta találgatják, vajon ki lesz az az ismert ember, akinek a kegyeiért idén harcba szállnak a TV2 párkereső valóságshow-jában. Szóba került már Szabó András Csuti, Harsányi Levente, Király Linda és Pesák Ádám neve is. Lapunk információi szerint azonban a2023-as esztendőben a hölgyek körében közismert és népszerű Crystal Nails tulajdonosa, Jákob Zoltán lesz a Nagy Ő. Ezzel történelmet ír a csatorna, hiszen egy olyan dúsgazdag üzletember keres majd partnert, akinek a vagyona a Forbes magazin szerint 43,2 milliárd forintra becsülhető.
Lapunk információi szerint már keresik is azokat nőket, akik megpróbálhatják meghódítani a dúsgazdag vállalkozót. – A szerkesztők már elkezdték a castingot. Több lány ismerősöm mesélte, hogy a közösségi oldalaikon üzenetben már megkeresték őket a készítők, hogy szeretnének-e jelentkezni a műsorba, ezzel esélyt adva annak, hogy elnyerjék egy híres személy kegyeit – mondta lapunknak az egyik olvasónk, akinek az információjáért természetesen jár a 10 ezer forintos jutalom. De mit kell tudni arról a férfiról, aki Noszály Sándor, Molnár Anikó, Gyursánszky Gábor, Tóth Dávid és Árpa Attila után tévéműsorban találhatja meg a szerelmet? Nos, Jákob Zoltán neve sokaknak ismerős lehet, hiszen Magyarországon elsőszámú és a világon is elismert műkörömépítő márka, a Crytals Nails kitalálója és tulajdonosa. Az üzletember kezdetben építészmérnökként dolgozott, majd 20 éve egy barátjának köszönhetően került be a szépségiparba, ma pedig már a hatalmas „körömbirodalma” mellett sikeres ingatlanfejlesztő céget is visz.
Zoltán nem is rejti véka alá, hogy az évek alatt komoly vagyonra tett szert. A közösségi oldalain és a több televízióműsorban is megmutatta már, milyen pompában éli a mindennapjait. Egymilliárd forintot érő luxuslakásban él a fővárosban, garázsában négy értékes Ferrari parkol, és havonta 10 napot tölt külföldön. A magánélete azonban már nem ilyen sikeres. Többször volt házas, de mindegyik kapcsolatnak válás lett a vége. Egy fia született – aki jelenleg is a cégénél dolgozik –, valamint két lánya, 12 és 15 évesek, akiket a volt feleségével közösen nevelnek. Jákob egy ideje egyedül él, de vágyik egy gondoskodó társra, akit nemcsak a pénze érdekel. - Blikk

AKTUÁLIS:

Főoldal