Ma 80 éves Sztevanovity Zorán, akinek az volna az egyetlen kívánsága, hogy üzenetét osszuk meg minél többen! "A család, az egészség és a szeretet sokkal fontosabb, mint.."



"Kedves barátaim, kedves olvasók! 80 év alatt rengeteg tapasztalatot szerez az ember, de el kell mondanom, hogy ezen a napon szeretnék kizárólag a jóra koncentrálni. Üzenetem nagyon egyszerű volna. Töltsetek el szeretteitekkel annyi időt, amennyit csak tudtok, mert sosem tudhatjátok, hogy meddig lesz rá lehetőségetek.
Mondjátok ki bátran egymásnak, hogy "SZERETLEK" vagy, hogy "FONTOS VAGY NEKEM"! A családnál és a szeretetnél nincs szentebb dolog. Ne hajszoljátok a vagyont, ne a pénzről szóljanak a mindennapjaitok. Én sajnos volt, hogy elkövettem ezt a hibát, de rájöttem, hogy a családnál és az egészségnél nincs fontosabb. Legyen csodaszép napotok és hálásan köszönöm, ha megosztjátok az üzentem!
"Üdvözlettel,Sztevanovity Zorán A 80. születésnapját ünnepli pénteken Sztevanovity Zorán. A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zenész a legendás Metro együttessel robbant be a hazai könnyűzenei életbe, a karrierje pedig azóta is töretlen. A Blikk a kerek születésnap alkalmából összeszedett nyolc érdekességet Zoránról. Szerbiában született: Zorán és testvére, Dusán Belgrádban születtek, ám a család 1948-ban Magyarországra költözött és sosem tértek vissza Jugoszláviába. Noha Zorán dalaiban sokszor megidézte szerb gyökereit, mindig magyarnak érezte magát. „Hatéves korom óta élek Magyarországon, magyarnak érzem magam” – mondta a kapos.hu-nak.

AKTUÁLIS:

Főoldal