Kiszivárgott! Válása után újra nősül Gáspár Zsolti, ezt a hihetetlenül gyönyörű nőt veszi el: - Te is ismered! (FOTÓK!)



Mindent bevallott a Farm VIP gazdája. Gáspár Zsolti és párja már huszonhat éve van együtt, akit korábban már elvett, ám el is váltak. Azóta már többször tervezték, hogy újra összekötik az életüket, ami rajtuk kívülálló okok miatt meghiúsult. Az esküvőt korábban akarták megtartani, de a covid közbeszólt, több rokonuk is megbetegedett, ezért meg akarták várni, hogy mindenki egészséges legyen, és el tudjon majd menni a lagzira.
– Májusra tűztük ki az esküvőt, és a tanyán szeretnénk megtartani. Sátrak lesznek felállítva, a vendégek pedig szalmabálákon fognak aludni, hogy átérezzék, milyen egy igazi vidéki lagzi. A rokonsággal együtt négyszázötvenen leszünk, ezenfelül még kétszáz fővel számolunk, hogy bárki eljöhessen nézelődni, aki szeretne. Persze őket is megkínáljuk majd süteménnyel, fasírttal – mesélte a hot!-nak Zsolti, aki azt is elárulta, hogy az esküvő szervezésében testvére Győzike segíti majd, hiszen ő már többször elvette Beát, nagy tapasztalata van ebben.
– A feleségem még nem szerepelt a médiában, és nem is nagyon akar: megmaradt egyszerű királylánynak, nem szereti a csillogást-villogást. Az esküvőn látja először a nagyközönség, amiből volt is vitánk, de remélem, az oltár elől nem szalad el...

AKTUÁLIS:

Főoldal