Kegyetlenül kiosztotta egy nyugdíjas néni a nagyképűsködő milliomos Rubint Rékát.



Kegyetlenül kiosztotta egy nyugdíjas néni a nagyképűsködő milliomos Rubint Rékát. "Rubint Réka: " Miért kellene beállnom a futószalag mellé, hogy lássam a szegény emberek életét? Milliárdosok vagyunk és megérdemeljük...." Íme Marosvölgyi Gyuláné nyílt levele Rékának: "Kedves Réka! Hálás köszönet, hogy így helyre tett minket egyszerű szellemi és fizikai dolgozókat, hogy nem volt meg bennünk az a plussz ami önben és kedves férjében megvan.
Nem lettünk gazdagok, de azért még emberek vagyunk a szalag mellett és a buszt vezetve is. Milyen unalmas lenne a világ ha mindenki ugyanolyan gazdag lenne, ki termelné meg a jó léthez szükséges javakat önök számára?! Elért amit elért élvezze az életet, hiszen ön sikeres üzletasszony, csodás édesanya bámulatos gyermekei vannak és egy mesébe illő' férje, aki imádja. Elégedjen meg ennyivel, de ha életének minden mozzanatát közszemlére teszi viselje el a kritikát.
Maguknál sokkal gazdagabb emberek is vannak az országba, de nem is tudunk róluk, mert nem hirdetik gazdagságukat és NAV-on kívül senkit nem is érdekel, és kérem ne várja el, hogy bárki is sajnálja." Nektek mi a véleményetek? Egyetértetek a Marosvölgyi Gyuláné gondolataival? Ha igen, akkor osszátok meg, hogy minél többen olvashassák ezt a nyílt levelet! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal