Figyelem! Baj van! Kifogytak a patikák ebből a sokak által szedett gyógyszerből! Milliók szedték.. eddig. MUTATJUK a pontos részleteket:



Kifogytak a patikák ebből a sokak által szedett gyógyszerből, MUTATJUK a pontos részleteket: A megfázás tüneteinek enyhítésére ajánlott, forró italporos készítmények sok helyen kifogytak a patikákból Somogyban. A kaposvári Zárda Patikában hetekkel ezelőtt még lehetett vásárolni a megfázás tüneteinek enyhítésére szolgáló gyógyszerekből, néhány napja azonban ott is elfogyott. Kalota Sándorné gyógyszertárvezető a sonline.hu-nak elmondta, minden terméket nézve összesen 105 gyógyszerből van hiány.
A meghűléses problémákra gyártott összetett készítményekből egyetlen kiszerelés sem kapható náluk. Pontos információt nem kapnak arról, hogy miért hiányoznak ezek a termékek. Azt hallották, hogy a gyárak decemberben nem szállítottak a nagykereskedőknek, ez okozhatja ezt a helyzetet. Nekik az volt a szerencséjük, hogy korábban ügyesen raktároztak, nagy készlettel rendelkeztek, ezért idáig kihúzták.
Most böngészni kell a kereskedők raktárkészletét, és ha véletlenül találnak valamelyik gyógyszerből, akkor gyorsan le kell rá csapni, különben nem tudják beszerezni. Kalota Sándorné arról is beszélt lapnak, hogy az elmúlt időszakban nagyon sok légúti problémával küzdő emberrel találkoztak. A betegek leggyakrabban a forróital-poros készítményeket keresték, ezért is fogytak el ezek a termékek. A gyógyszerész kiemelte, mással is helyettesíthetőek a népszerű gyógyszerek, igaz, akkor jóval többe kerülhet a gyógyulás. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal