Dráma! EZT tette a kórházban a rendőrgyilkos Szilárd...! Rejtett kamerás felvétel:A Blikk birtokába jutott egy fotó, amely röviddel a Sz. Szilárd gyilkos ámokfutása után a János kórházban készült. A rendőrök által a késes támadás után lábon lőtt férfi a kórházi ágyon látható, körülötte több orvos és rendőr. Úgy tudjuk, a szomszédos helyiségek egyikében az általa megsebesített, s az őt elfogó két sebesült rendőrt látták el. Sz. Szilárd fájdalmas tekintettel néz körbe az egyenruhásokon, akik az ágya körül sürgölődnek. A jobb lábát nem takarja be a kórházi takaró, így a vádliján látható a lőtt sérülés. Vélhetően már az első sebellátáson túl van, a lepedőn vérfolt látszik.
Tudomásunk szerint a sérült gyanúsítottat ezután bekötözték, röviddel később már fehér kötés fedte a sérülést. Lapunk úgy tudja, más orvosi ellátást is kapott. Sz. Szilárd a kórházi ágyon nem sokkal az ámokfutása után. Piros karikával jelöltük a jobb lábán látható sérülését és az ágyhoz rögzítő bilincset.

A képen jól látható, hogy a férfi jobb kezén bilincs lehet, ennek másik karperece ugyanis az ágy rúdjához van rögzítve. Bal felkarjában valamilyen kanül látszik, vélhetően a fájdalomcsillapításhoz lehetett rá szükség. A sürgős ellátásra utal az is, hogy sem a sérült férfin, sem a rendőrökön nincs szájmaszk, ami egyébként az egészségügyi intézményekben kötelező. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal