A súlyos beteg kisunokám élete függ tőle, ezért felajánlok még 100 ezer Forintot annak az illetőnek, akinek a megosztásával sikerül eladni az autónkat is!Hatalmas összefogás született a napokban a Facebookon Jánosné Klári kérése nyomán, ugyanis 300 ezer forintot ajánlott fel annak a személynek, akinek a megosztásával sikerül eladni a házukat és a ház árát a Down-szindrómás kis unokájának a speciális nevelésére tudják fordítani. Jánosné Klárinak volna még egy ajánlata a segítőkész emberek felé. Most az autójukat szeretné sürgősen eladni 500 ezer forintért és ezúttal 100 ezer forintot ajánl fel annak, akinek a megosztásával az autó is elkel! "Sziasztok. Mint néhányan már tudjátok, mi kértük a segítségeteket pár napja a házunk eladásában, ugyanis az én drága kis unokám Down-szindrómával született és nagyon sok speciális dologra van szüksége, hogy minél teljesebb életet tudjon majd élni.
Nem vagyunk gazdagok, de nem akartunk kéregetni vagy gyűjtésekbe fogni. Eladjuk, amire nincs akkora szükségünk és hasznosabb dologra fordítjuk. Rengetegen segítettetek, sosem gondoltam volna, hogy ennyi önzetlen, segítőkész ember van Magyarországon. Úgy néz ki, hogy a segítségetekkel találtunk vevőt a házra, aminek az adásvétele már folyamatban van és, amint ez sikerül, el tudjuk küldeni az illetőnek a megígért 300.000 Ft-ot, akinek a megosztásával ránk talált a vevő. Úgy gondolom, hogy a tavaly elkészült házacskánk és a 300 ezer forint is nagyon jó helyre fog kerülni. Ők külön kérték, hogy a nevüket ne említsem meg. Azonban ezen a hatalmas sikeren felbuzdulva még utoljára kérném a segítségeteket egy dologban. Az autónkat is el szeretnénk adni, ha van rá lehetőség akár így 1-2 napon belül.
Nagyon kell a pénz és már csak pont ez a 400 ezer forint hiányozna. Az autó ára 499.999 forint lenne és akinek a megosztásával sikerül eladni, 100.000 Forintot ajánlanánk fel. A gépjármű adatai: Skoda Favia 1.4 Classic, 174.000 km, nagyon jó állapotban van! Komoly érdeklődők jelentkezését várjuk az alábbi e-mail címen, ahol a telefonszámomat is meg tudom majd adni, további egyeztetés céljából. (janosneklari@gmail,com) Szívből köszönjük minden magyar embernek, aki segít nekünk egy megosztással!!!! Tisztelettel: Jánosné Klári Előre is köszönünk minden megosztást! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal