Zalatnay Sarolta lett Magyarország harmadik legszebb középkorú nője! A legújabb képeit nézzék, egyszerűen lélegzetelállító:



Zalatnay Sarolta lett Magyarország harmadik legszebb középkorú nője! Egy rangos online szépségversenyen hozta el a dobogó harmadik helyét a mostanában a képernyőkön már nem nagyon szereplő Zalatnay Sarolta. Olyan szépségeket utasított maga mögé, mint Zimány Linda, Kulcsár Edina, Győzike, Varga Irén.. Megkerestük Zalatnay Saroltát is, de választ nem kaptunk sajnos, pedig érdekelt volna minket, hogy mi a titka, hogy tudta megnyerni ezt a rangos versenyt. Cini 74 éves, bomba formában van, nemrég még az Instagramon is megjelent, ahol néhány nap alatt többezer követőt szerzett. Büszkén vállalja a korát. „Fiatal koromban a nagyon mini szoknyát én hoztam be a divatba, de amúgy a kedvenc ruháim a farmer, bőrnaci, egy menő póló. Sosem öltözködtem igazán elegánsan, sőt.
Nekem a zene meg a hang volt mindig a lényeg, Úgy voltam vele, hogy ne legyek szakadt, de a többi nem volt fontos. Ezek a fotók olyanok lettek, mintha egy drága parfüm kampányához készültek volna, érdekes számomra is így látni magamat" – kezdte az énekesnő, aki büszkén vállalja korát. Soha nem tagadtam le, hogy mennyi idős vagyok, nem is akartam.

Minden évben elmegyek egy kedves plasztikai sebész barátomhoz, megkérdezem, hogy csinálunk-e valamit, és mindig azt mondja, hogy nem. Énekesnőként nem tehetem meg, hogy elveszítsem a mimikámat.
A szépség szerintem nem kor kérdése, és szerencsére már a divat sem azt sulykolja, hogy a csak a tökéletes a szép. Persze fiatalon mindent lehet, sokszor eszembe jut, hogy milyen dolgokat csináltam akkoriban. Most már van egy határ, amit nem lépek át, nem minden fér már bele” – tette hozzá Zalatnay Sarolta. Így nézett ki fiatalon! Zalatnay Sarolta az ország első dívájának számított:

AKTUÁLIS:

Főoldal