Újabb szörnyű halálos baleset: "MA meghalt a kislányom!" Egy 9 éves kislány halt meg 2 órával ezelőtt Abonynál..! A kiérkező mentősök is sírtak, a gyermek ugyanis..



Újabb szörnyű halálos baleset történt: "Meghalt a kislányom!" Egy 9 éves kislány halt meg 2 órával ezelőtt Abonynál.. A kiérkező mentősök is sírtak, a gyermek ugyanis.. Mutatjuk a tragikus részleteket: Abony és Kőröstetétlen között ütközött két személygépkocsi. Nagy erőkkel rohantak a helyszínre a mentők. Többen megsérültek a balesetben. Halálos baleset történt Abony és Kőröstetétlen között, miután két személygépkocsi karambolozott – tájékoztatott a rendőrség. December 1-én 13 óra körül történt a frontális karambol a 4616-os út 5-ös kilométerszelvényében. Egy 71 éves férfi és egy 9 éves kislány a helyszínen életét vesztette, többen megsérültek.
A rendőrök a balesettel érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a helyszínelést megkezdték. A kiérkező mentősöket is megrázta az eset, ami egy héten belül már a harmadik, ugyanis lelkileg nagyon megterhelő, amikor egy ilyen fiatal gyermeknél kell megállapítani a halál beálltát. Címlapfotó illusztráció. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal