Súlyos közlekedési balesetet okozott a 81 éves Medveczky Ilona. Egyesek szerint el kéne venni tőle a jogosítványát. Figyeljék mit csinált:



Balesetet okozott Medveczky Ilona, a történet azonban itt nem ért véget.Parkolás közben okozott balesetet a művésznő. A minap balesetet okozott Medveczky Ilona. A Bors egyik olvasója szemtanúja volt az esetnek. Hamarosan már kollégánk kereste fel a táncművészt, aki döbbenten fogadta hívásunkat, de nagyon szívesen mesélt a részletekről. – Egy borzasztó hosszú gépjármű állt mellém, ami miatt egyszerűen nem tudtam kikanyarodni. Én már szinte az egész világot végig vezettem, és úgy gondolom, megfelelő rutint szereztem. Ahhoz, hogy el tudjam hagyni a helyszínt, hiába próbáltam előre-hátra piciket irányítani az autót, százszor is megpróbáltam kiállni, de sajnos nem sikerült sérülés nélkül.
Annyira lassú mozdulatokkal csináltam, hogy nem is vettem észre, közben nekimentem a másik oldalon parkoló autónak. Nem túlzok, de csak 1-2 milliméter vastagságban, nagyjából 15 centiméteren meghúztam egy szép nagy fekete autót – árulta el a Borsnak Ilona. Forrás/Atv

AKTUÁLIS:

Főoldal