Nem szégyelli, bevallotta! Szinte hihetetlen, de ERRE költi Ifj. Schobert Norbi a Farm VIP nyereményét!



Lezárult a TV2 Farm VIP nevű műsorának harmadik évada, a győztes pedig Rubint Réka és Schobert Norbi 17 éves fia lett. Ifj. Schobert Norbi a műsor megnyerése után a Blikknek adott interjút, amelyben elmondta többek között azt is, hogy meg akarta mutatni, milyen ember ő valójában, mert a közösségi oldalain szereplő fotói és a családja miatt úgy érzi, csak bántják. Norbi azt is elmesélte, hogy a műsor miatt ismét közeledtek felé az osztálytársai, de sikerült átlátnia a szitán.
Így ki tudta szűrni, hogy kik azok, akik valóban a személye miatt barátkoznak vele. „Bevallom, a vége felé már nagyon elfáradtam. A döntőben a puzzle-nél le is maradtam, ott még az is megfordult a fejemben, hogy feladom, de aztán valami csoda folytán a végére sikerült behoznom a jelentős hátrányomat. El sem hittem, amikor futottam a célba, hogy sikerülhet, csak a szüleim hangjára figyeltem, akik fentről kiabáltak nekem. Az adta a legnagyobb erőt” - nyilatkozta Norbi.
A kamasz 11 millió forintos fődíjat és egy korábbi játék során szerzett plusz 1 millió forintos jutalmat vihetett haza. Elmondása szerint a nyereményt most inkább félre szeretné rakni, majd később befektetni. Hozzátette azt is, hogy továbbra is szívesen szerepelni ilyen műsorokban, de nem a médiában képzeli el a jövőjét, inkább ingatlanokkal és online marketinggel foglalkozna. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal