MOST érkezett! RENDKÍVÜLI bejelentést tett a Vodafone! MINDEN lakossági ügyfelet érint! Ha Vodafone-os vagy jól figyelj, súlyos változás jön január 1-től, aminek nem fogsz örülni:



A Vodafone értesítőt küldött az ügyfelek részére, aminek sokan nem örülnek majd, hiszen 2023. január 1.-től nagy változás jön. Ha Vodafone-os vagy jól figyelj, nagy változás jön január 1-től, aminek nem fogsz örülni: A Vodafone értesítőt küldött az ügyfelek részére, aminek sokan nem örülnek majd, hiszen 2023. január 1.-től nagy változás jön. Közel 10 százalékos emelésre számítsanak a Vodafone-osok január 1.-től, ez pedig az összes lakossági, flottás és kisvállalati szolgáltatásra vonatkozik. A társaság az áremelést az inflációval magyarázza, ami valljuk be nem meglepő, hiszen manapság már szinte nem kapható a régi áron!
Egyes információk szerint a konkrét díjakat tekintve a jelzettnél jóval nagyobb mértékű emelkedésre kell készülni, például egy korábbi 3090 forintos internet előfizetés 3600 forintba kerülhet majd havonta. A tv Hd plusz ára 3500 forintról 3820 forintra változik majd, a Vodafone Red Free+ díjcsomag pedig havonta ezer forinttal emelkedik majd. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal