Most érkezett! Karácsony előtt 3 nappal hagyták szülei a babamentő inkubátor előtt ezt a csöppséget.. Mikor elolvastuk, milyen levelet írt a kórháznak az édesanyja, megszakadt a szívünk.. (Képek a babáról a cikkben!)



Egy újszülött csecsemőt hagytak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Gyermekkórház inkubátorában. Mutatjuk a részleteket: Sajnos ismét magára hagytak hazánkban egy kisbabát! - A gyermek mellé egy levelet tett az édesanyja, aki ezúttal is úgy döntött, hogy inkább lemond gyermekéről, aki egy kisfiú és hála istennek teljesen egészséges. A szívszorító levelet változtatás nélkül idézzük: “FÁJÓ SZÍVVEL HOZTUK MEG A DÖNTÉST A PÁROMMAL.. SAJNOS, AKÁRMENNYIRE IS SZERETNÉNK, NEM TUDJUK VÁLLALNI A GYERMEKET AZ ANYAGI HELYZETÜNK MIATT! MINKET A KILAKOLTATÁS IS FENYEGET ÉS ITT BORSODBAN ALKALMi MUNKÁBÓL KÉNYSZERÜLÜNK MEGÉLNI.. MIKOR FOGANT A BABA, MÉG SOKKAL JOBB VOLT A HELYZETÜNK, DE AZÓTA MINDKETTEN ELVESZTETTÜK A MUNKÁNKAT, EZÉRT HOZTUK MEG EZT A FÁJDALMAS DÖNTÉST!
SZÍVBŐL REMÉLEM, HOGY ÍGY LESZ NEKI A LEGJOBB! - SZERETLEK KICSIM” - állt a fájdalmas levélben. A mostanival idén ő volt a harmadik újszülött, akit inkubátorba helyeztek itt. Az anya sajnos egyetlen esetben sem jelentkezett utólag. A legtöbb baba felöltöztetve érkezett, szinte mindegyikük hajnalban – olvasható a közleményben. A képeket a kicsiről alább nézhetik meg:

AKTUÁLIS:

Főoldal