Borzalmas tragédia! Gyászban az ország! Mentőhelikoptert riasztottak, négy kisgyerek meghalt, egy életéért ezekben a percekben is küzdenek az orvosok.. - Felfoghatatlan, ami történt:



Mentőhelikoptert riasztottak,négy kisgyerek meghalt, egy életéért ezekben a percekben is küzdenek az orvosok: A négy gyerek, Samuel és Finlay Butler, unokatestvérük, Thomas Stewart, valamint Jack Johnson a befagyott Babbs Mill tó jegén játszott, amikor a jég beszakadt alattuk, ők pedig a jeges vízbe estek. Bár sikerült őket kimenteni, de később valamennyien életüket vesztették. A halál oka sajnos valamennyi esetben ugyanaz, szívleállás. Az egészségügyi személyzet mindent megtett a kicsikért a kórházban, de egyiküket sem tudták már megmenteni. Miután valamennyi kisfiú szíve leállt, a tízéves Jack és a tizenegy éves Thomas még aznap, Finaly pedig másnap szenderült örök nyugalomra.
UPDATE: A hatéves Samuel napokig lebegett élet és halál között, de sajnos három nap múlva ő is életét vesztette. Több száz fős tömeg gyűltek össze virrasztani, és megemlékezni a gyerekekről. A Sky News arról számolt be, hogy a fiúk közül hármat huszonkettő, a negyediket harmincegy perc alatt emelték ki a jeges vízből. A hatóság a részvétnyilvánítás mellett figyelmeztetést is kiadott, kérve a szülőket, magyarázzák el a gyermekeinek, mennyire veszélyes egy tó befagyott jegén játszani.
„Családként nagyon megviselt minket, hogy ilyen tragikus körülmények között elveszítették gyönyörű fiainkat, Tomot, Fint és Samet” – áll a szüleik csütörtökön kiadott közleményében. "Szeretnénk részvétünket nyilvánítani Jack családjának ebben a nagyon szomorú időben, és a médiától a magánélet védelmét kérni, hogy elkezdjen gyászolni" - tették hozzá. Nyugodjonak békében! Ne felejsdt el megosztani a cikket, hogy mindeki tudjon róla, mennyire veszélyes egy tó befagyott jegén tartózkodni! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal