Most jött a megrendítő hír! Könnyek között mondta el férjéről Michael Schumacher felesége! Szívfájdító közleményben tudatta a világgal:



Könnyek között mondta el férjéről Michael Schumacher felesége! Szívfájdító közleményben tudatta a világgal: Mióta 2013 decemberében síbalesetet szenvedett és kómába esett minden idők egyik legjobb F1-es pilótája, a hétszeres világbajnok Michael Schumacher, nem igazán érkeznek hírek az állapotáról. A család szinte teljes hírzárlatot tart körülötte, csak annyit tudni, hogy svájci birtokukon ápolják. Ám felesége, Corinna most egy díjátadón, ahol Észak-Rajna-Vesztfália állami díját vette át férje helyett, megtörte a csendet, még ha nem is szolgált túl sok konkrétummal. Michael mindennap hiányzik. És nem csak nekem, a gyerekeknek, a családnak, az apjának, mindenkinek, aki körülötte van.
Michael itt van. Másképpen, de itt van, és ebből merítek erőt. Megpróbálunk olyan családként élni, amilyennek Michael szerette és most is szereti. És folytatjuk az életünket. Michael mindig megvédett minket. Most mi is védjük Michaelt – mondta Corinna könnyek közt. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal