Gyászol a világ! Megrendítő hír jött kedd estére! Tragikus körülmények között meghalt milliók kedvenc színésze, a Nicsak, ki beszél sztárja



Gyászol a világ! Megrendítő hír jött kedd estére! Meghalt milliók kedvenc színésze, a Nicsak, ki beszél sztárja. A színésznő halálhírét a gyerekei jelentették be. Meghalt 71 éves korában Kirstie Alley, a Cheers című sorozat Emmy-díjas színésznője. A színésznőnénél nemrég rákot diagnosztizáltak, halálhírét a gyerekei jelentették be az Instagramon. Hálásak vagyunk a Moffitt Rákközpont orvosainak és ápolóinak hihetetlen csapatának a gondoskodásért – írták a bejegyzésben.
A kétszeres Emmy-díjas Alley 1951-ben született a kansasi Wichitában. A CNN cikke szerint a filmes karriere 1982-ben kezdődött, a “Star Trek II: A kán haragja” című filmben nyújtott kiemelkedő szerepe után olyan filmekben játszott, mint az 1984-es “Vak randi” és az 1987-es “Nyári iskola” Mark Harmon oldalán. Szintén ’82-ben szerepelt a Cheers című tévés sitcomban, amiben a bármenedzser Rebeccát alakította egészen a sorozat 93-as befejezéséig. Magyarországon főleg a Nicsak, ki beszél című filmből, illetve annak folytatásából ismert, amiben John Travolta oldalán szerepelt. - Nyugodjon Békében!

AKTUÁLIS:

Főoldal