Gáspár Zsolti lett Magyarország negyedik legszebb középkorú férfija! Szinte hihetetlen, amit művelt a testével: – NÉZD MEG A FOTÓT!Gáspár Zsolti lett Magyarország negyedik legszebb középkorú férfija! Egy rangos online szépségversenyen hozta el a dobogó negyedik helyét , képernyőkön a mai napig szereplő Gáspár Zsolti. Olyan szépségeket utasított maga mögé, mint , Kucsera Gábor,Puskás Peti,Járai Márk ! Toronymagasan negyedik lett az " Online szépségverseny a Magyar szépségekhez " című versenyen Gáspár Zsolti. Megkerestük Gáspár Zsoltit is, de választ nem kaptunk sajnos, pedig érdekelt volna minket, hogy mi a titka, hogy tudta megnyerni ezt a rangos versenyt.
Gáspár Zsolti megelégelte, hogy súlyfeleslegének köszönhetően a mozgás is nehezebben megy számára, így komoly fogyókúrába kezdett. "Nincs semmi titok, megváltoztattam az étkezési szokásaimat. Az idei Farm VIP forgatásának már mínusz tizenöt kilóval vágtam neki. Két és fél hónappal ezelőtt komoly diétába fogtam, nagyon megválogatom, hogy mit eszem" - nyilatkozta a Borsnak, és arról is mesélt, hogy mostanában minden nap gyalogol. Az eredmény a ruhaméretén is megmutatkozik, kisebb nadrágokat kell vásárolnia.Bánom, hogy az utóbbi években nem figyeltem erre oda. Most már érzem a fogyást, mert sokkal könnyebben megy a mozgás is,a teherbírásom is rengeteget javult. Korábban bírok felkelni és másképp látom a világot" - mesélte.
A lapnak azt is elárulta, hogy a lisztet, cukrot, tésztát és kenyeret teljesen kiiktatta az étrendjéből. A Farm VIP forgatásán róla külön gondoskodnak: salátákat, gombákat és kevésbé zsíros sajtokat eszik.

AKTUÁLIS:

Főoldal