Itt a vége! Falusi Mariann elhagyja Magyarországot! Ez az oka:



Falusi Mariann elhagyja Magyarországot! Sokakat megdöbbentett! Ez az oka: Mindenkinek jár némi pihenés. Falusi Mariann évente egyszer elvonul a világtól, hiszen szüksége van pár csendes hétre, amikor az ember feltöltődik. Az énekesnő idén is Bali szigetét választotta úti célul, ahol most az esős évszak köszöntött be, ám ettől függetlenül jó meleg van, minden zöld, tumultus pedig nincs. – A repülőjegyet leszámítva, olcsó helynek számít.
Azért, hogy az embernek olyan csodákban legyen része, hogy úszik az óceánban, miközben egy teknősbéka hátát fogja, vagy megkóstolja a helyi ételeket, nem kell sokat fizetni. Nekem, mondjuk, biztos nem, mert szeretek az éjszakai piacon bóklászva vacsorázni. Ubud csodálatos kulturális örökségét is szeretném végignézni még egyszer – mesélte, Mariann, majd hozzátette: nem bánja, hogy ott most nem tombol a nyár: – Igaz, a tél esős évszaknak számít, de meleg van, és engem a jó idő tölt fel igazán a látvány és a vegetáció mellett. Egy barátnőmnél és a fiújánál lakom majd, akik egy jó ideje kint élnek már. Persze, nem ingyen, fizetek a szállásért, ennek a lehetőségnek mégis nagyon örülök, hiszen a szállodák minden országban ugyanolyanok, nem is választja azt egy magamfajta, hátizsákos turista soha – fejtette ki utazási terveit Falusi Mariann.
A családja és a barátok továbbra is főszerepet játszanak az életében, hiszen alakulhat bárhogy az élet, ezek az emberi kapcsolatok örökösek. Mariann az édesanyjáról és Lang Györgyiről, a legjobb barátőjéről egész évben gondoskodik, sőt, a karácsonyt is velük ünnepli. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal