Most jött a rossz hír! Elítélték Kozsót az áramlopási ügyében! Ezt a durva ítéletet kapta! Szerinted megérdemelte? Mutatjuk a megdöbbentő részleteket:



Elítélték Kozsót az áramlopási ügyében! Ezt az ítéletet kapta! Szerinted megérdemelte? Mutatjuk a megdöbbentő részleteket: Csütörtökön tanúmeghallgatással folytatódott Kozsó áram lopási pere a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. Az énekes nem jelent meg a tárgyaláson. Az ügyben meghallgatott tanú egy fiatal hölgy volt, aki a bíróság előtt kijelentette, hogy Kozsóval élettársi kapcsolatban vannak - számolt be róla a Bors. A bíró rövid mérlegelés után pénzbüntetést szabott ki. Az énekes megúszta a börtönt. Az ügyészség azt indítványozta a bíróságon, hogy Kocsor Zsoltot ítéljék el nagy értékű, folytatólagosan elkövetett lopás, illetve felbujtóként elkövetett bélyeghamisítás ügyében. A védelem bizonyítottság hiányában felmentést kért.
Kozsó egyébként időközben értékesítette az egyik festményét és annak árából kifizette az ELMŰ felé fennálló tartozását. A bíróság rövid mérlegelés után bűnösnek mondta ki az énekest, akit 2 millió forint megfizetésére kötelezte, plusz neki kell állni a 392 ezer forintnyi bűnügyi költséget is. Forrás/Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal