Edit asszony már 10 éve él boldogan Zámbó Jimmy hasonmásával! Ugye mennyire hasonlít rá?! Mintha Jimmy ikertestvére lenne! Íme a FOTÓ:



10 évvel a zenész tragikus halála után újra boldog a király volt felesége, Edit asszony. Az özvegy eleinte úgy gondolta, egyedül marad, és fiai életét segíti. Az élet azonban férje halála után több mint tíz évvel átírta a tervét: új szerelmet hozott neki. Tibornak három évig kellett udvarolnia, hogy Edit végre belássa: megérdemli még a boldogságot – számol be az új szerelemről a Blikk. – A barátnőm férjének ismerőse volt a jó humorú, nyugodt természetű férfi.
Nem kerestem a kapcsolatot senkivel, de a kitartó udvarlása meghozta a gyümölcsét. Külsőre Jimmy hasonmása, hosszú göndör haja van, de a természete egészen más, nyugodt és türelmes, a gyerekeim és az unokáim is elfogadják. A sors akarhatta így, hogy békés és szeretetteljes nyugdíjaskorom legyen mellette. A Zámbó nevet azonban soha nem dobnám el – jelentette ki korábban Edit.  Jimmynek Edit volt az igazi, botlásaiért gyakran dalaiban kért bocsánatot. Egyszer azt mondta: „Ha meg is csalom a feleségemet, nem vallom be, mert szeretem annyira, hogy ne okozzak fájdalmat neki.” Amikor már megtehette volna, akkor sem élte a nagyvilági nők életét Edit: mosott, főzött, takarított, tanult a fiúkkal, és mindig hazavárta Jimmyt. Sokszor hiába…
 

AKTUÁLIS:

Főoldal