A magyar asszonyok és lányok álma ByeAlex becsajozott, és megmutatta az ország legszerencsésebb nőjét! Nem fogod elhinni KIVEL jött össze! Lélegzetelállító fotók:



ByeAlex becsajozott, és megmutatta az ország legszerencsésebb nőjét! Hoppá! ByeAlex barátnőjéről nagyon dögös képek készültek egy fotózás során, meg is mutatott belőle egy igen merészet. ByeAlexre még tavaly ősszel újra rátalált a szerelem. Benjamina egy fiatal modell, akivel már szilveszterkor megosztott képeket és elmondta, hogy nem szeretnének bujkálni, viszont folyamatosan mutogatni sem magukat. Később már olyan közös fotót is rakott ki az énekes, amelyen "rendesen" látszódik mindkettejük arca is.
Alexre szinte rá sem lehet ismerni, az elmúlt időszakban a kimértebb helyett, többször mutatta meg a romantikus oldalát is. "Kitépném a szívemet is neked" - mondta nemrég. Ezúttal nem ő, hanem a kedvese mutatott egy igen különleges képet magáról, amin egy alig észrevehető toppan a mellét takarva néz a kamerába. A zenész nem bírta ki, és a kommentszekcióban egy újabb szerelmi vallomással bombázta párját: "A tejútrendszer legszebb emberi lénye vagy" - írta az érzelmes szöveget Alex. Íme a fotók a szemrevaló hölgyről:

AKTUÁLIS:

Főoldal