1 PERCE JÖTT A DRÁMAI HÍR: Meghalt az a 2 éves magyar kisfiú, akivel épp a kórházba tartott az édesapja, amikor kiégett a házuk.. - Mutatjuk a tragikus részleteket:Néhány nappal ezelőtt, itt, a Kékvillogó oldalán írtunk arról az orosházi tűzesetről, melynek során gyakorlatilag teljesen lakhatatlanná vált egy lakóépület. A lángok az idő alatt csaptak fel, míg egy fiatal apuka 2 éves kisfiával Budapestre igyekezett, ugyanis a kicsin szívműtétet kellett végrehajtani. Azonban a drámai hír nemrég érkezett: a kisfiú sajnos életét vesztette. Lakhatatlan lett az épület: Mint megírtuk tűz és az omlás idején nem tartózkodott senki az épületben, személyi sérülés nem történt. A tűzeset és az omlás következtében az épület lakhatatlanná vált.
A szomszédok elmondása szerint a cserepek alól gomolygott a füst. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! “Most már óvatosan hiszek benne, hogy megint tudok élni” - visszavonultan él a Balatonon Szombathy Gyula, a színész megküzdött a rákkal, túlélt egy szívműtétet... Szívbeteg kisfiú. A házban Erik és Évi élt boldog házasságban. Megszületett a várva várt közös gyermek is, hatalmas volt a boldogságuk. Egyszer csak ezt a boldogságot nem egy, hanem szinte egyszerre kettő csapás érte. A kisfiúnál kiderült, hogy súlyos szívbeteg, pici szívén két lyuk is található, egyik szívbillentyű sem megfelelően dolgozik, ezért kellett feltétlenül műteni.
Meghalt az édesanya. Majd miután kiderült a pici betegsége, nem sokra rá, tavaly novemberben elhunyt Évi, a gyermek édesanyja, aki a koronavírus szövődményeinek áldozata lett. A férfi ezt követően egyedül maradt a beteg gyermekével, emiatt munkahelyét is ott kellett hagynia. Kedden, felesége halálának első évfordulóján, éppen meggyújtotta a gyertyát, amikor jött a telefon: induljanak Budapestre, megműtik a kisfiút. Újabb csapás: Aztán jött az újabb csapás: kiégett a házuk, borzasztó anyagi kár keletkezett. A család megsegítése érdekében többen is összefogtak, azért, hogy apának és fiának szép karácsonya lehessen, azonban mindezek után újabb drámai hír érkezett:
A Kékvillogó információi szerint ugyanis a 2 éves kisfiú néhány nappal karácsony előtt életét vesztette. Legnagyobb fájdalom: „A legnagyobb fájdalommal, összetört szívvel tudatjuk Orosházával és mindenkivel, aki követte a mi drága, egyetlen kis Bencénk küzdelmét, hogy szeretett unokánk december 21-én… – vannak erre szavak?” – áll a Békés Megyei Hírportálnak eljuttatott közleményben.

AKTUÁLIS:

Főoldal