1 perce érkezett! Rendőrt hívtak Friderikusz Sándor miatt, többeket átvert a műsorvezető?! Mutatjuk a megdöbbentő részleteket:



Sok áldozata volt Friderikusz Sándor egykori átverős műsorának – szúrta ki a Promotions. Vasárnap került képernyőre az RTL Sztori második része, melyben a csatorna elmúlt 25 évének meghatározó pillanataira emlékezhettünk vissza. Friderikusz Sándor több műsort is vezetett az akkori RTL Klubon: 1998-ban indult el a Meglepő és mulatságos, a Kész átverés! elődje. Ez a műsor a benne látható álinterjúk miatt vált legendássá: ezeket még az első adások felvétele előtt készítették a legnagyobb titokban, hogy még véletlenül se derüljön ki idő előtt, hogy miért készülnek. Ezeket az álinterjúkat Hunyadi Tamás és az akkor még ismeretlen Beleznay Endre vezette; vendégeik többek között Koós János, Bochkor Gábor, Verebes István, Koltai Róbert, Galla Miklós, Geszti Péter, Albert Györgyi, Nagy Feró, Antal Imre, és Fekete László voltak.
A legemlékezetesebb eset talán Verebes Istvánhoz fűződik, aki ingerülten hagyta ott az interjú helyszínét, még rendőrt is hívott a riporter miatt. Ezt Friderikusz Sándor is látta egy oszlop mögé bújva: végig attól félt, hogy Verebes István meglátja.

AKTUÁLIS:

Főoldal