S.O.S! Mi történt Bálint Antóniával? Borzalmas, ami kiderült...! Már a rendőrség is lépett és a lakosság segítségét kéri!



A rendőrség a lakosság segítségét kéri! A 23 éves jászapáti nő péntek este a lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott, és azóta nem találják – írta a police.hu. Bálint Antónia vékony testalkatú, sötét hajú, kék szemű, eltűnésekor világoskék színű farmer volt rajta, fekete MY77 pulóver, szőrmés kapucnis fekete kabát, fekete NIKE sportcipő, rajta fehér, vagy világos rózsaszín pipával, és egy fekete oldaltáskát viselt. A lányról készült fotó ide kattintva nézhető meg.
A Jászberényi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lányt felismeri, vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Jászberényi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56/501-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámon. A címlapfotó illusztráció: Shuttertock. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal