Orbán Viktor bejelentése! Háborús állapotok a MAGYAR határnál! - Fegyveres összecsapások is voltak, egyre durvábbak a migránsok:



A migránsok egyre gyakrabban támadnak fegyverrel a határt védő rendőrökre és katonákra. Katonai és kommandós múltja van a magyar határt ostromló illegális migránsoknak! Katonák és kommandósok voltak korábban, de kémek is vannak köztük – ezt az M1-nek vallotta be egy közel-keleti migráns Belgrádnak abban a parkjában, ahol a migránsok az embercsempészek utasításaira várnak. Ma már „afgán parknak” hívják ezt a helyet, amely nem hivatalosan a balkáni útvonal egyik elosztóközpontja. Innen szervezik meg az illegális bevándorlók szöktetését Magyarország felé.
A kormány adatai szerint idén eddig már 230 ezer migránst akadályoztak meg a magyar hatóságok abban, hogy Magyarországra szökjön – számolt be az M1 Híradó. Több százezer illegális migráns kelhet útra Magyarország és Európa irányába a következő hetekben és hónapokban. Ennek előszelét már most érezzük: megnőtt az illegális határátlépők száma. Fellépésük egyre erőszakosabb, sőt brutálisabb, a szerb oldalon pedig már fegyveres összecsapások is voltak, amelyek halálos áldozatot követeltek.– jelentette ki Orbán, és hozzátette, hogy határvadász egységeket állítunk fel, amelyek a magyarok biztonságát őrzik majd, együttműködve a rendőrséggel.
Első lépésben 2.200 határvadászt képezünk ki, és állítunk szolgálatba. Számukat később 4.000-re növeljük majd. Az erről szóló rendeletet a mai napon aláírtam. – írta bejegyzésében a Miniszterelnöki Kabinetiroda szerint.
(címlapfotó:illusztráció) Forrás/ Szabad Magyar Szó

AKTUÁLIS:

Főoldal