Most érkezett! Orbán Viktor VÉGRE MEGLÉPTE! ILYET magyar miniszterelnök még soha nem mert tenni! - Milliókat érintő hír!!



Most érkezett! Orbán Viktor MEGLÉPTE! ILYET magyar miniszterelnök még soha nem mert tenni! - Milliókat érintő hír! Elindult Orbán Viktor hivatalos YouTube-csatornája. Magyarország miniszterelnöke a Facebookon már igen nagy népszerűségnek örvend, most pedig megkísérni meghódítani a legnagyobb videómegosztó portált is. Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke Facebook és Instagram-oldalán igencsak aktív, ám most úgy döntött elindítja saját YouTube csatornáját is. Egyelőre csak néhány korábbi televíziós szereplése, valamint a Facebookon is látható rövid videói kerültek fel a csatornára. Cikkünk megjelenésekor a miniszterelnök csatornáján 17.200 feliratkozó volt, de ez a szám bizonyára nagyon gyorsan nőni fog.
Azonban nem Orbán Viktor az első politikus aki megtalálható YouTube-on, Gyurcsány Ferenc is rendelkezik saját csatornával. Ő például már 30 ezer feliratkozónál jár és gyakran készít főzős és kérdezz-felelek videókat is.
 
(Index)/Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal