MOST ÉRKEZETT! BRUTÁLIS szigorítást vezetett be a Tesco, aminek egy vásárló sem fog örülni!! - EZT mégis hogy gondolták?!



MOST ÉRKEZETT! BRUTÁLIS szigorítást vezetett be a Tesco, aminek egy vásárló sem fog örülni!! - EZT mégis hogy gondolták?! A Tesconál már régóta van lehetőség webáruházas vásárlásra, a termékek listájában pedig eddig mindig szerepelt a tojás és a krumpli is. A kormány napokban hozott bejelentése értelmében ársapka alá kerül a magyar boltokban a fent említett két termék, aminek következményeként várható volt, hogy a nagyobb áruházak hamarosan döntést hoznak. A Tesco elsők között lépett, a webáruházból kivonták a tojást, a krumpliból pedig csak egyféle rendelhető.
A Pénzcentrum rákeresett és kiderült, hogy a Tesco online felületéről törölték a tojást, rendelni ezután ezt a terméket már nem lehet. Az áruház döntése egyáltalán nem meglepetés, hiszen nem csak a Tesco az egyetlen üzlet, amely a kormányzati bejelentés után döntéseket hozott a két új ársapkás termék vásárlási mennyiségével kapcsolatban. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal