Már nem titkolják tovább! Geronazzo Mária Művésznő összeköltözött 31 éves párjával! Sokan ismerhetik Őt.. Mutatjuk a megdöbbentő részleteket:



Forgatáson találkoztak, mára egy párt alkot Geronazzo Mária és Einwiller Gregor-FOTÓK: A magyar Ken babaként ismert Einwiller Gregor úgy érzi, előző életében már ismerte Geronazzo Mariát, akivel először egy bulvárfilm forgatásán találkozott. Most egy párt alkotnak. A magyar Ken babaként ismert Einwiller Gregor úgy érzi, előző életében már ismerte Geronazzo Mariát, akivel először egy bulvárfilm forgatásán találkozott. Most egy párt alkotnak.
Egymásra néztünk, megöleltük a másikat és tudtuk, hogy köztünk van valami kapocs, előző életünkben már találkozhattunk.” – idézte fel megismerkedésük pillanatát a Blikknek Einwiller Gregor, a magyar Ken baba. Úgy gondolja, talán rokonok, vagy anya-fia lehettek a múltban. Közös bennük, hogy mindketten hisznek a spiritualitásban, mielőtt a férfi Svájcba utazott Geronazzo Maria élete nagy változásait is megjósolta. A férfi azt mondja: Geronazzo helyesen jövendölte, hogy nem külföldön találja majd meg az útját, és a szerelmi életével kapcsolatban is igazat mondott.
  

AKTUÁLIS:

Főoldal