Hatalmas fordulat! Előkerült Berki Krisztián rejtett pénze! Súlyos összegeket dugott el az izomceleb Mazsi elől! ITT találtak rá és ennyire komoly összegről van szó:



Bár a korábbi főpolgármester-jelölt kifelé azt mutatta, hogy rengeteg pénze van és luxuskörülmények között éli a mindennapjait, ez csupán látszat volt - írta a lap. A fényűző élet mögött valójában reklámszerződések, bérelt autók, lakások, valamint egyre gyűlő tartozások álltak. ALBÉRLETBEN LAKOTT, A LUXUSAUTÓKAT BÉRELTE, VAGY CSAK ODAÁLLT MELLÉJÜK EGY-EGY FOTÓ EREJÉIG,a sokak által irigyelt életvitele nagy része pedig reklámszerződések és céges megállapodások eredménye.
Mindenki azt hitte, rengeteg pénze van, milliomos, pedig nem - mondta korábban a Blikknek egy ismerőse, akitől akkor megtudtuk, hogy BERKI TARTOZÁSAIT A HALÁLA UTÁN A SZERETTEI KEZDTÉK EL RENDEZNI. Felkeresték a hitelezőket, akikkek tárgyalásokat kezdtek, hogy csökkentsék vagy kiegyenlítsék a tartozásokat. Krisztián édesanyja a Blikknek elárulta, hogy a volt férje mindent elrendezett abból a pénzből, amit Berki nála tartott. Ügyvédi segítséggel megállapodott azokkal, akiknek a fiam tartozott, és ki is fizette őket. Volt miből, Krisztiánnak ugyanis volt egy nagyobb összegnyi félretett pénze, amit az édesapjánál tartott. Erről a felesége is tudott, de egy ilyen komoly összeghez nem férhetett hozzá. Bár amikor a fiam meghalt,MAZSI EL AKARTA KÉRNI A PÉNZT, DE NEM ADTUK ODA.
– Amikor felvették a hitelt, Krisztián édesapja lett a kezes. A tragédia után azonban a volt férjem az ügyvédje segítségével elintézte, hogy kiírják a tartozásból, így ehhez már semmi köze. Most már Mazsin múlik, miként rendezi a tartozást – tette hozzá Berki édesanyja. Feri szépen a kezébe vette az ügyet, és ebből az összegből mindent elrendezett - mondta az asszony. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal