HALÁLOS gondatlanság! Szerdán örökre lehunyta szemeit a kislányom. Mindössze 8 hónapot élhetett! Ezért hagyott itt bennünket ennyire korán: Szeretném, ha tudná az egész ország, hogy MIÉRT halt meg a kislányom!Egy hosszú és szomorú poszt fog következni. 8hónapos kislányom 2022.11.13 a szabadkai kórházba került. Égési sérüléssel,forró víz ment a fejére a határa és a mellkasára. Testének 18%égett meg felületi sérülés volt. Egy Dr úr azt mondta hogy a kislányt azonnal Újvidékre kell szállitani hogy meg felelő el látást kapjon,de viszont Dr Csákány Károly azt mondta hogy nem kell nem akkora a baj itt maradunk Szabadkai kórházban. Be kötötték neki az infúziót a kezébe vasárnap. Szét szúrkáltak mire meg tudtak neki találni egy vénát,ment is neki az infúzió vasárnap és még hétfő reggel is rendben volt azt mondták minden rendben van jó lesz Evett,ivott,kedve is elég jó volt.
De viszont egyszer sem cserélték neki infuziót ugyan abba a kezébe volt egy folytában és el mentek neki a para méterek Rosszabodott neki az állapota. Napi 1x kötözték át.. Fejét napi 2x kenyték de úgy csináltak hogy krémet a krémre.. Második nap kezdték neki a fejét tisztítani kammila téával. A kis keze már tagadt mert nem meg felelő helyre ment neki az infúzió így nem pótolta azt a folyadékot amit veszített a seben keresztül. Fájdalom csillapítot is kapott venán keresztül de nem segített neki mert nem vénába ment már. Spriccel nyomtam a szájába neki a tejet és a vizet is de sajnos nem volt elég. Mikor szóltam kedd este a nővérnek hogy nagyon sír a fejét nem tudja tartani nincs semmi ereje ott hagyott és vissza feküdt aludni Majd reggel be kötötte neki az infúziót de hiába nem ment neki oda ahová kellett volna.
A szája is már lilult. Könyörögtem szóltam a nővéreknek hogy nincs jól a kis lány nem érdekeltek. Végig azt mondták majd jó lesz majd jó lesz jobban van semmi baj. Szerdán reggel azt mondta Dr Csákany Károly hogy megyünk új vidékre mert nem eszik és nem iszik . Át vittek minket.. Az új vidéki gyermek kilinika sebésze/orvosa azt mondta műteni kell bőr át ültetes azonnal Bele is mentem örültem hogy meg fog gyógyulni. Egyszer csak szaladnak az orvosok be a pici Blankához hogy össze omlott a keringése újra élesztették egy órán keresztül próbálták Majd egy óra után be hívtak. És azt mondta sajnálom anyuka nem sikerült meg menteni későn küldtek át magukat ide.. Ha vasárnap reggel át vittek volna minket új vidékre meg felelő kezelést kapott volna erre szakosodott orvosoktól akkor még ma is élne.. nem a sérülés miatt halt meg hanem attól hogy hagyták ki szaradni.. Kérdezem én így kell kezelni egy kis babat hogy ki szaritsak vasárnaptól szerda reggelig egy tű volt a kezébe és már nem működött neki. És az orvosok ezt végig tudták nézni hogy ki szárad és akkor küldtél át mikor már látták hogy a halalan van Így kell ezt csinálni?
Nem tudja senki milyen fájdalmat csinált az egész családnak evvel Dr Csákány Károly és a hülye döntésével hogy itt tartotta Ha nem tudta kezelni akkor miért nem mondta meg hogy nem tudja? Vigyázzatok anyukák hogy kihez kerül a gyereketek. De ezt az orvost kerüljetek minnel messzebb ez nem orvos ez gyilkos ha ezt meg tudta tenni egy ártatlan pici lélekkel Meg gyógyult volna ha azonnal át visznek minket csak ő közbe szólt 2022.11.16.el húnyt a kis Blanka Élet vidám erős mosolygós baba volt.
Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal