DRÁMAI HÍR jött péntek estére! Teljes döbbenet! A RENDŐRÖK VITTÉK EL Tóth Gabi Férjét, a híres séf Krausz Gábort! Döbbenet, amit tett:



Krausz Gábor a poklot járta meg, mikor a rendőrség őrizetbe vette. Kevesen tudják, de a Séfek séfe című műsor sztárszakácsa, Krausz Gábor korábban kísérletet tett egy amerikai karrierje, de sajnos nem járt sikerrel. Tóth Gabi férjének nemrég jelent meg új könyve, amiben nem csak recepteket, de személyes történeteket is olvashatunk. A Családom és egyéb receptfajták című kötetben Gábor arról is írt, hogyan végződött az eset, mikor megpróbált Amerikába kiutazni, hogy egy ottani étteremben dolgozzon, de a reptéren elkapták a rendőrök. „Nagy reményekkel indultam neki az útnak – ám a reptérnél tovább nem jutottam. Los Angelesben a reptéri ellenőrzésen átkutatták a bőröndömet, ami tele volt szakácskésekkel. Elvették a telefonomat, átnézték benne a képeket, és nem volt nehéz összerakniuk, hogy nem turistaként, hanem munkavállalóként érkeztem az országba.
Elvették az útlevelemet, huszonnégy órára fogdába zártak, és másnap lábbilincsben, fegyveres őrök kíséretével tettek fel a legközelebbi, hazafelé induló járatra. A rendőrautóban ülve elmentünk az étterem mellett, ahol dolgoztam volna. Szólni sem tudtam a többieknek, ugyanis mindenemet elvették. Kiutasítottak az országból, és roppant kellemetlen procedúrán kellett keresztülmennem. Mind a háromszáz utas végignézte, ahogy az őrök a helyemre kísérnek, majd leveszik rólam a bilincset” – írja a könyvében Krausz Gábor. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal