Csobot Adél és Istenes Bence nem is titkolják: Ennek most tényleg vége. Bencével együtt most jelentette be Adél! - Közleményben tudatták mindenkivel:



Csobot Adél és Istenes Bence nem is titkolják: sokszor nagyon nehéz nekik egymással, ezért sokat kell dolgozniuk a kapcsolatukon. Csobot Adél népszerűsége újra a tetőfokára hágott a Dancing with the Starban nyújtott elképesztő teljesítménye okán. Na meg az őszinteségének hála. Adél ugyanis egy érzelemteli táncuk előtt vetített kisfilmben a komoly és hosszútávú kapcsolatokról vallott. Arról, hogy ha egy hosszútávú kapcsolatban felszáll a rózsaszín köd, akkor felszínre kerülnek olyan dolgok is, amelyek nem tesznek jót a viszonynak.
- De ha igazi a kötődés és egy a cél, szoros a kapcsolódás, akkor tulajdonképpen ezekből a mélységekből újra a csúcsra lehet jutni – tette hozzá. Természetesen erről mindenkinek Adél és párja, Istenes Bence kapcsolata jutott az eszébe, hiszen ők is többször megélték ezt az érzést. Saját bevallásuk szerint is sokszár álltak már a szakítás szélén, sőt már többször szakítottak is. Legutoljára idén tavasszal keltek szárnyra olyan híresztelések, ami szerint komoly bajban van a kapcsolatuk. Adél és Bence immár tíz éve vannak együtt, tehát alaposan megtapasztalhatták a rózsaszín ködöt, de azt is, amikor az felszáll. Ilyenkor pedig többször is felmerült bennük, hogy jobb lenne külön folytatniuk.
- Néha olyan szintű ellentétek vannak köztünk, hogy megkérdezzük egymástól: összeillünk mi egyáltalán? De közben mégis együtt vagyunk. Pedig sokszor volt már úgy, hogy azt éreztük, ennek most tényleg vége – vallotta be Bence korábban Friderikusz Sándor műsorában, ahol azt is elárulta: nagyon sokat dolgoztak azon, hogy együtt tudjanak maradni, még külső segítséget is kértek. Ezzel együtt nem könnyíti meg a dolgukat, hogy nincs sok idejük egymásra, hiszen mindketten a legnépszerűbb sztárok közé tartoznak. Ráadásul – ahogy azt Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor esete is bizonyítja – az sem biztos, hogy jó, hogy Adél és Bence ennyi év után is külön kasszán vannak. Ennek egyik oka, hogy Bence jobban megfogja a pénzt, mint Adél, aki sokkal könnyebben elcsábul egy kis költekezésre.
Ha jön, jön… Tíz év és két közös gyermek után érthetően rendszeresen felmerül a kérdés: vajon mikor lesz Adél és Bence hivatalosan is egy pár. - Szeretnénk esküvőt, de nem sztereotípiák szerint éljük az életünket. Fontos a házasság, de majd ha jön, jön. Ebből a szempontból nincs bennünk görcs: ha akarjuk, majd összeházasodunk – mondták erről korábban. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal