1 PERCE ÉRKEZETT: HALÁLOS BALESET! ROHANTAK A MENTŐK: KÖZEL 5 KM-ES A TORLÓDÁS, SÁVZÁRÁS! A HELYSZÍNELÉS JELENLEG IS TART, A TORLÓDÁS KÖZEL 5 KILOMÉTERES



Összeütközött két gépkocsi az 51-es főút 89-es kilométerszelvényénél, Solt térségében. A baleset következtében mindkét járműbe beszorultak az utasok. A solti és a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók érkeztek a műszaki mentési munkálatokhoz, és a helyszínre tart egy paksi hivatásos egység is. A beavatkozás idejére lezárták az érintett útszakaszt – közölte a katasztrófavédelem. Mindkét sofőr meghalt a solti frontális karambolban. A rendőrség adatai alapján Solt külterületén, az 51-es számú főút 88-as kilométerszelvényben két autó eddig tisztázatlan körülmények között frontálisan összeütközött.
A baleset során a járművezetők olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették. Az érintett útszakaszon a helyszínelés és műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök kérik, hogy kellő figyelemmel és óvatossággal közlekedjenek! Múlthéten forgalommal szemben hajtott egy sofőr az M4-en Videón a frontális ütközés. Forgalommal szemben hajtott egy sofőr az M4-en. A szalagkorláton állt meg a vétlen autós…, miután egy forgalommal szemben haladó kocsival ütközött szerda reggel az M4-es autóúton Besenyszög közelében. A balesetben mindkét sofőr megsérült és a szétszóródó törmelékek miatt másik két autó is megrongálódott. Mindig figyeljünk az autópályán, gyorsforgalmi úton! Közlekedjünk körültekintően és a táblák jelzéseit tartsuk be! – írta meg közleményében az MKIF Zrt., akik videót is mellékeltek az esethez:
 

AKTUÁLIS:

Főoldal