Búcsúzunk! EZÉRT kellett meghalnia a mamámnak, aki virággal, kapával, gereblyével indult a temetőbe a halott édesapánkhoz.. EZT üzenem a gázolónak!! Szeretném, ha ERRŐL minél többen tudnának az országban!



Elütötte egy autós a 76 éves özvegyasszonyt, aki a férjéhez ment a temetőbe. Megpróbált átkelni a túloldali megállóba, esélye sem volt a túlélésre. – A szomszéd hívta fel a férjemet reggel, hogy azonnal menjen, mert a mamát elütötték. Ekkor még élhetett, sokáig próbáltak küzdeni érte, de olyan ütést kapott, hogy már nem lehetett rajta segíteni. 40 métert repült. A húgom még megpuszilhatta, de akkor már halott volt – mondta a Blikk-nek Hack Ferencné Anikó, az áldozat lánya. Férje hozzátette, édesanyját 2006-ban ugyanitt gázolták el 120 kilométeres sebességgel, de az a kocsi nem volt összetörve annyira, mint ez.
Pedig a most gázoló nő azt állítja, hogy szabályosan, hatvannal közlekedett.. Az összetört család gyászában annyit üzent a vétkes autósnak, hogy sosem fogják megbocsájtani neki, amit tett és bízik a magyar törvényekben, hogy megfelelő büntetést kap. Címlapfotó: police.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal