Teljes Döbbenet! Senki sem hitte, hogy ennyi év után megmeri lépni!! Tina hosszú évek után lecserélte férjét, Emiliót. Megmutatta az ÚJ pasiját! Piszok jóképű EZ az ÚJ fiatalember: - Önöknek, hogy tetszik? (Fotók!)



Döbbenet! Tina lecserélte férjét Emiliót. Megmutatta az ÚJ pasiját - fotó! Elképesztően lefogyott Bangó Margit unokája és annak férje. A házaspár rengetegszer fogott már bele életmódváltásba, de eddig mindig sikertelenül. Jellinek Tina egykor még gyomorműtétnek is alávetette magát. Tina hat hónap alatt 25 kilótól szabadult meg, orvosi segítség nélkül. „Emillel együtt kezdtünk a diétába hat hónappal ezelőtt, és büszkén jelenthetem, hogy nagyon jól haladunk. Én 25 kilót, Emilke a kezdeti súlyához képest már 80 kilót fogyott le.
Emillel közösen döntöttünk az életmódváltás mellett. A kiváltó ok az volt, hogy egy időben már nem jöttek rám az XL-es ruhák” – mondta Emilio felesége.
A házaspár a rajongik előtt sem titkolja, hogy a teljes életmódváltás előtt Tina orvosi beavatkozásokkal próbált lefogyni, sikertelenül. A Borsnak elmesélte, mikor jött rá, hogy neki nem műtétre van szüksége, hanem teljes életmódváltásra. „2007-ben betettek nekem egy gyomorgyűrűt, aminek a segítségével 140 kilóról 75 kilóra fogytam, és amit 2013-ban ki kellett venni, mert gyulladás lépett fel a szervezetemben.
Utána három év alatt visszamászott jó pár kiló. 2016-ban megint műtőasztalra feküdtem, akkor gyomorszűkítő műtétem volt, sikerült is lefogynom újra 15 kilót. Sajnos, ez sem bizonyult tartósnak, újra hízni kezdtem egészen a múlt nyárig, amikor azt mondtam, elég volt! Nekem nem műtétekre, hanem életmódváltásra van szükségem, hiszen tévhitben van az, aki azt hiszi, a gyomorgyűrű vagy -szűkítés megváltás, ezért Emillel közösen elhatároztuk, hogy változtatni fogunk.” Annyira jól sikerült ez az életmódváltás, hogy teljes ruhatárcserére volt szükségük. „Eljutottunk oda, hogy jobban szeretünk öltözködni, mint enni. Ezen nagyon jókat röhögünk Emillel ” – mondta Tina. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal