Pár perce jött a nagyon rossz hír! Teljes sokkban az ország: - Haldoklik a népszerű műsorvezetőnő, sokak nagy kedvence..! A családja közleményt adott ki:



Nagyon rossz hír jött! Haldoklik a népszerű műsorvezetőnő! Öt évig a rákkal küzdött. Orvosai szerint, meggyógyult majd újból kiújult a betegsége. Most már tudja: meg fog halni. Deborah James mindössze 40 éves, a BBC műsorvezetője érzelmekkel teli szavakkal fordult a követőihez: Hálás vagyok minden napfelkeltéért, amit még átélek." Ez élete legtragikusabb üzenete. El fogja veszíteni a harcot a vastagbélrák ellen. Öt éve diagnosztizálták. A kétgyermekes anya számára nem volt más lehetőség, mint felvenni a harcot. Több műtéten és számos kemoterápis kezelésen esett át. 2018-ban az orvosok azt mondták neki: rákmentes. De a rák visszatért. Mostanra már minden kezelést leállítottak. "Áthelyeztek otthoni hospice-be" - mondja Deborah, akiről szinte minden nap hírt ad a brit sajtó. Barátai és családtagjai veszik körül, férje és két gyermeke, az egyik 14, a másik 12 éves. "Senki nem tudja, mennyi van még hátra.
Nem tudok járni, az idő nagy részében alszom, és minden dolog, amit azelőtt magától értetődőnek tartottam, most csak álom." Deborah egy utolsó szívességet kért a követőitől. Arra szólította fel őket,hogy adakozzanak: egy, a betegségével összefüggő kutatásokat támogató alapítvány javára. Eddig egy nagyon szép összeg, több mint egymilliárd forintnyi összeg gyűlt össze. Címlapkép: Illusztráció. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal