Pár perce jött a Borzalmas hír! Súlyos balesetet szenvedett Halász Judit! Így van most a Művésznő! Ennyi az összes információnk, amit tudunk:



Pár perce jött a Borzalmas hír! Súlyos balesetet szenvedett Halász Judit! Így van most a Művésznő: Nyaralásának utolsó napjain sikerült baleseteznie a népszerű Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznőnek. Elsőre nem érzett nagy fájdalmat, de a kórházban kiderült, eltört a lába. Halász Judit itthon kapott gipszet, azonban eszébe sem jutott, hogy lemondja koncertjeit vagy előadásait. A Vígszínház színésznője törött lábbal, gipszben is színpadra állt, az aprócska balesetet pedig beleépítették egyik, futó előadásába. Csak apró változtatásra volt szükség, az általam alakított karaktert ugyanis elüti egy autó, de így nem a színpadon esem össze, amit akadályozna a gipsz, hanem a színfalak mögött. Remélem, sikeres lesz az előadás, és ha igen, még az is lehet, hogy a változtatásokat és a színpadon a gipszet is megtartjuk – mesélte a Blikknek Halász Judit, aki Yasmina Reza Bella Figura darabjában látható. Nincsenek fájdalmaim, ez valószínűleg annak köszönhető, hogy nem mozdult el a csont.
Ha nem mondják, hogy el van törve, talán el sem hiszem. A gipsz azonban okoz nehézségeket, mert így nagyon kényelmetlen az alvás és nehézkesek az olyan mindennapos dolgok is, mint mondjuk a fürdés. “Nálam nem volt opció, hogy lemondjam a koncertet, hiszen 4-5-6 éves gyerekeknek ha megígérik, hogy láthatják a Halász Jutkát, akkor olyan nincs, hogy a Halász Jutka cserben hagyja őket és nem megy el” – zárta a beszélgetést a művésznő. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal