Mérhetetlen luxus élet várja Rezesovát a szabadulása után, aki 4 életet vett el ittas vezetés miatt! Nézzétek milyen pompába tér vissza 6 év börtön után: - Majd felrobbanunk a méregtől, hol az igazság emberek?!Mérhetetlen luxus élet várja Rezesovát a szabadulása után, aki 4 életet vett el ittas vezetés miatt! Nézzétek milyen pompába tér vissza 6 év börtön után: - Hol az igazság emberek?! Hófehér, szlovák rendszámú X5-ös BMW érkezett az 5. kerületi Nagy Ignác utcába, a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézethez a hamarosan szabaduló Eva Rezesova (41) elé. Értesüléseink szerint a lesötétített autóban több rokona várja, hogy kinyíljon a börtön kapuja, s magukhoz ölelhessék a milliárdos nőt.
Vélhetően édesanyja kassai villájába viszik, hiszen a sajátját évekkel ezelőtt eladták. (Képek lentebb) Nem csak a család, a sajtó munkatársai is várják, hogy kilépjen az ajtón. A luxuson persze, nem kell csodálkozni, milliárdos vagyon várja kint a szabaduló Rezesovát. A család egyes becslések szerint 200 millió dolláros, azaz több mint 55 milliárd forintos vagyona semmit nem apadt, amíg Eva a börtönbüntetését töltötte Magyarországon.
Erről itt írtunk részletesebben. Mint ismert, 2012-ben Eva Rezesová ittasan 4 halálos áldozatot követelő balesetet okozott az M3-s sztrádán, amiért 9 évre ítélték. Most jó magaviselete révén 6 év után szabadulhat. Nektek mi a véleményetek erről?

AKTUÁLIS:

Főoldal