Ma vettem a Reálba 20 deka párizsit... Zokogva jöttem ki a boltból! Mi a fene folyik itt emberek? Kérem EZT jól nézzék meg:



Ma vettem a Reálba 20 deka párizsit... Zokogva jöttem ki a boltból! Mi a fene folyik itt emberek? Kérem EZT jól nézzék meg: Őszintén megmondom, hogy imádom a párizsit, és ma a Veszprémi Reálba besétáltam, hogy egyek egy kis vajas párizsit kenyeret..Kikértem 25 deka párizsit, megvettem a kenyeret, és a vajat, aztán elindultam a kaszza irányába. Sajnos pontosan tudnom kell, hogy mi mennyibe kerül, ugyanis nem vagyok annyira eleresztve, hogy ne kelljen az árakat nézzem.
A kasszához érve, a néni bemondta, hogy 2200 forint lesz.. kicsit lehűltem, ugyanis nagyjából 1200-ra számítottam, a vaj 500, a kenyér 400, és 300 forintra gondoltam a párizsi tekintetében.. 

Döbbenet lett úrrá rajtam, ahogy a kasszás megmutta, hogy mennyibe kerül a párizsi kilója! Mi van itt emberek?! Párizsiért majd 5 ezer forint?! A csirke mell filé kilója 1500, hogy a fenébe lehet a párizs, amiről tudjuk, hogy rózsasztín " szemét " 4500 forintos kilós ára?!

AKTUÁLIS:

Főoldal