Ma az egyik legnagyobb volt Művészünk, Berki Krisztián sírjánál jártunk.. még a szó is elakadt, mikor megláttuk az emlékhelyét.. Valóban megosztó személyiség volt, de akkor sem EZT érdemelte! Megrázó fotók:



Betámadták Mazsit Berki Krisztián sírjának állapota miatt: a feldühödött rajongók szerint elhanyagolják a celeb nyughelyét – fotó: Mazsi, Berki Krisztián felesége Balin próbálta feldolgozni férje hirtelen halálát, ezért több hétig Indonéziában tartózkodott, hogy erőt gyűjtsön a folytatáshoz. Azonban nemrég valaki csúnyán kiosztotta őt, amiért ez idő alatt nem volt gondozva egykori párja sírja. Ahogy arról korábban a Blikk beszámolt, Mazsi könnyeivel küszködve hagyta el az országot június végén és Balin próbálta meg megtalálni a lelki békéjét, ugyanis rettentően hiányzik neki az egykori férje, Berki Krisztián.
A nyaralást viszont nem mindenki nézte jó szemmel, egy férfi például kiosztotta a sztárt, amiért nem gondoskodik szeretett férje sírjáról, nem cseréli le az elhervadt virágokat, illetve nem foglalkozik a kiégett, felborult mécsesekkel.
- Szia Mazsi! Majd ha kinyaraltad magad szedd már le Krisztián sírjáról az elszáradt cuccokat. Nagyon gáz volt ahogy ma kinézett. Ölellek! - írta szemrehányóan Mazsinak címezve. Ahogy azt a közösségi oldalán is megosztotta Mazsi, most a Balatonon vakációzik Emmával, azonban a képen látottakon néhány kommentelő is kiakadt. - Szégyellheti magát, ez gyászol? Undorító ez a nő - fűzte hozzá egy nő.
- Nyaralások közepette nincs ideje kimenni a temetőbe! - jegyezte meg felháborodottan valaki. A kritikusok mellett azonban akadtak olyanik is, akik védelmükbe vették Mazsit, és számonkérték a gyászoló özvegyet gyalázókat. - Miért nem dobtad ki te bunkó, ha már ott jártál ? Más szemetét járjon ki eldobálni? Milyen nők és emberek vagytok ti? - állt ki Mazsi mellet az egyik kommentelő. - És ha nem tud kimenni a sírhoz? Vannak emberek akik KÉPTELENEK rá LELKILEG, hogy kimenjenek a temetőbe! Mindenki másképp gyászol! Ez magánügy! Erre nem gondoltál? - zárta le a vitát egy másik védelmező. Címlapfotó:illusztráció! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal