Hogy mi?! Bármikor visszakerülhet Rubint Réka a Dancing with the Stars versenyzői közé? Ekkor térhet vissza: - Ön szerint a műsorban a helye?



A szombati Dancing with the Stars adása nem várt fordulatokkal zárult, a műsortól a magyar fitnesz koronázatlan királynője búcsúzott. Rubint Réka és Andrei Mangra csalódottan fogadta, hogy számukra véget ért a táncverseny. Az biztos, hogy Rubint Réka a tőle megszokott maximalizmussal vetette bele magát a műsorba, táncpartnerét még az Alakreform táborokba is magával vitte. Réka elmondta, hogy ők mindent megtettek a továbbjutásért, sőt szerinte ennél több energiát nem is tudtak volna belefektetni a produkcióba. Azonban ezzel nem sikerült betáncolniuk magukat a jövő heti adásba, számukra véget ért a verseny. A páros rajongótábora is csalódottan vette tudomásul, hogy ezentúl kedvenceiket nem láthatják szombatonként a táncparketten brillírozni. Vagy mégis?
Nem először lenne példa arra a Dancing with the Stars történelmében, hogy visszahívnak egy már kiesett párost a műsorba. Korábban például Győrfi Dani–Stana Alexandra és Emilio–Tóth Orsi párosokat hozták vissza az adásba a készítők. Akkor koronavírussal fertőződtek meg a továbbjutott versenyzők, ami miatt nem mehettek közösségbe, tehát kénytelenek voltak feladni a versenyt. Az élet tartogathat meglepetéseket, bármi megtörténhet, így az is előfordulhat, hogy Réka és Andrei viszatér a műsorba. Ön mit szólna a váratlan fordulathoz? Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal