Felesége halála után újra szerelmes! Megmutatta újdonsült gyönyörű szép kedvesét Csocsesz! Leesett az emberek álla! - Nem akárkit talált maga mellé! Nézzék csak:



Egy évvel felesége elvesztése után Csocsesz újra szerelmes, és bízik abban, hogy az emberek jól fogadják majd új kedvesét. Csocesz tavaly tavasszal veszítette el imádott feleségét, akkor teljesen összetört, de tudta Gyöngyike is azt szeretné, hogy újra boldog legyen. "Boldog akarok lenni, de amíg a lelkem nem áll készen és nem tudom azt adni valakinek, amit kell, addig nem lépek tovább" – mondta akkor mit sem sejtve jövendőbeli szerelméről. De vajon, hogy fogadják majd a rajongók, hogy a gyász után most az örömteli pillanatokról is őszintén mesél a népszerű énekes?
"Ez ingoványos talaj, mert az emberek között vannak, akik azt mondják: Mit képzel magáról? Míg mások azt vallják, hogy az élet megy tovább. Az az ember, akit szerettem, mindig is a szívemben él, de szeretetre és társra mindenkinek szüksége van, én pedig kivagyok éhezve erre. Azt gondolom, hagyni kell, hogy a dolgok úgy történjenek, ahogy a jóisten akarja. Nem kerestem társat és nem kapaszkodtam senkibe, egyszerűen csak hagytam magam sodródni az árral. Úgy gondolom, az életben mindenki azt kapja, amit érdemel és azt hiszem, én is megérdemlem a boldogságot " – mondta.

Csocsesz reméli, jól fogadják majd az emberek, hogy újra boldog Angival az oldalán Fotó: Saját. "Anginak köszönhetően az élet minden szép dolga felértékelődik. Az égiek kegyesek hozzám és bár nem szeretném elkiabálni, de úgy érzem, találtam valakit, aki mellett önmagam lehetek. Köztünk nincsenek titkok, mindent megosztunk egymással "– árulta el az énekes, majd megismerkedésükről is szót ejtett: 
"Angi egy televíziós munkatárs volt és ennek köszönhetően ismerkedtünk meg annak idején. Jó barátok voltunk és néha együtt dolgoztunk, de ennél sosem volt több. Tavaly év végén időnként írásban beszélgettünk. Az utóbbi hónapokban viszont személyesen is találkoztunk és szépen lassan elkezdtünk többet érezni a másik iránt. Együtt megyünk mindenhova, Angi elkísér a fellépésekre is" – árulta el Csocsesz, aki már gyermekeinek is elmondta a nagy hírt, akik jól fogadták hiszen nekik az a fontos, hogy édesapjuk boldog legyen.

AKTUÁLIS:

Főoldal