VÉGE! Pár perce közölte a Tragikus hírt Michael Schumacher olasz kezelőorvosa és a felesége...



Az olasz idegsebész tragikusnak festette le a Forma-1 világbajnokának állapotát. Nicola Acciari, a bolognai kórház vezető sebésze elmondta, hogy Schumacher már egyáltalán nem emlékeztet arra az emberre, akit rajongói ismertek és szerettek. – A betegség teljesen lerombolta a szervezetét fizikálisan is – mondta az orvos, aki szerint az egykori legenda izmai is leépültek.
– Már nem az az ember, akire mindenki emlékszik, az agyát ért sérülés miatt teljesen megváltozott.-írja a https://www.blikk.hu. Egy olasz idegsebész szavait kapta fel a Formula-1-gyel foglalkozó nemzetközi média. A bolognai Nicola Acciari arról beszélt, hogy Michael Schumacher fizikumát számottevően megváltoztatta a síbaleset óta eltelt hat év. „Egy teljesen eltérő személyt kell elképzelnünk, mint akit a pályákon láttunk, jelentősen megváltozott szervi, izomzati és csontvázi felépítéssel.
Ez mind az elszenvedett agyi trauma eredménye” – olvasható Acciari figyelmeztetése többek között a Mirror és Diario Uno oldalán. Fontosnak tartjuk kiemelni: egyik forrás sem állítja, hogy az olasz orvos részt vett volna Schumacher kezelésében.-írja a formula.hu. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal